Avís legal

El domini: http://www.menjaribeure.net/ és propietat de l’empresa ESTABLIMENTS PACIFIC, SL, amb el NIF B-61.184.701. El domicili de l’empresa és C / ANETO, S / N P.I.SANT ISIDRE I, 08272 SANT FRUITOS DE BAGES. També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el T. 977.760.476 o correu electrònic: www.diesa.com

Propietat intel·lectual:

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de ESTABLIMENTS PACIFIC.

Responsabilitat en els enllaços:

Expomat Alcover inclou en el seu lloc web tot un seguit d’enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d’aquests. Expomat Alcover no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l’informem que les seves dades personals s’incorporaran a fitxers titularitat de ESTABLIMENTS PACIFIC per tal de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a C / ANETO, S / N P.I.SANT ISIDRE I, 08272 SANT FRUITOS DE BAGES, Ref. Protecció de dades.