27 de juny de 2021

Les pizzes de Fabián Martín, escollit diverses vegades com a millor pizzer del món, han arribat al passeig de Manresa, en concret, al Xaloc.  Aquest establiment, que ha dinamitzat durant anys aquest emblemàtic espai amb tot tipus d’actuacions, fa una aposta gastronòmica pensada per a un públic familiar. L’oferta de pizzes és variada i tenen el segell de qualitat propi de Fabián Martín.

En l’acte de presentació d’aquest dimarts, Fabián Martín ha agraït la confiança que li ha dipositat Diego Sánchez, propietari del Xaloc, local que ha arribat als 40 anys de vida. El pizzer serà a Manresa durant el procés d’arrencada del nou projecte. Ha anunciat que, inicialment, es podrà escollir entre diferents varietats, entre les quals hi haurà la clàssica de perfil i formatge -la que té més demanda-, però d’altres més innovadores, com la vegetariana o la que es dirà “Xaloc 40 anys”.

 

Vídeo de presentació, gentilesa de Canal Taronja