18 de desembre de 2019

Feina, família, regals… El ritme de vida actual deixa poc temps per dedicar a la cuina, però per Nadal tots volem seure al voltant d’una bona taula i gaudir dels plats tradicionals d’aquestes festes. Els menús per emportar que ofereixen molts restaurants són la solució perfecta per aquells que no saben, no volen o no tenen temps per cuinar. Vosaltres també preferiu dedicar temps als vostres que no pas a la cuina? Doncs us expliquem les propostes de plats de festes per emportar que us ofereix Diesa Restauració, la marca que impulsa la campanya Menjar i Beure a Manresa i que és un dels referents del sector a la Catalunya Central.

Menús de Nadal i Sant Esteve

Escudella de Nadal, pollastre farcit a la catalana… La cuina més tradicional no pot faltar al menú per als dies de Nadal i Sant Esteve, que us ofereixen a un preu de 20,20 € per persona. Podreu escollir entre tres primers, tres segons i tres postres on, a a més dels plats de tota la vida, hi trobareu altres propostes com el caneló de foie i magret amb beixamel de ceps, el filet de llobarro amb suquet de peix i patates o les textures de xocolata blanca i negra per postres. Recordeu fer la vostra comanda amb un mínim de 48 hores d’antel·lació.

Cap d’Any a casa per només 20,20 €

Famílies i colles es reuneixen per Cap d’Any i el sopar és sempre un dels grans maldecaps. Des de fa uns anys, Diesa ofereix un menú de Cap d’Any per emportar a un preu més que competitiu. Enguany, celebrar com cal l’entrada al 2020 només us costarà 20,20 € per persona i podreu gaudir d’un menú amb un primer, un segon i unes postres en el que podreu escollir entre plats com el còctel de gambes amb pinya i salsa rosa, el melós de xai amb peres o la mousse de mango amb fruita de la passió. El raïm i la bossa de cotilló també estan inclosos en el preu!

Plats per a qualsevol ocasió

I com a complement a aquestes dues propostes de menús, teniu la carta de plats per emportar que podeu encarregar per qualsevol dia de festes, sempre tenint en compte que la comanda s’ha de fer amb 48 hores d’antel·lació. A més de plats com els que ja us hem explicat, n’hi trobareu d’altres com la crema de carbassa i moniato amb oli de magrana, el farcellet de verdures amb heura de soja, el jarret de vedella amb puré de castanyes i xips o la sarsuela de peix. Per postres, tronc de Nadal, pastís d’ametlla… Us llepareu els dits!

Podeu consultar tots aquests menús a http://www.menjaribeure.net/wp-content/uploads/2019/11/Diesa_peremportar.pdf i reservar-los trucant al 93 876 91 61 o enviant un correu electrònic a comunicacio@diesa.com.

Bones festes!