19 de novembre de 2019

S’acosten les festes de Nadal, però abans arribaran els sopars d’empresa. I qui diu d’empresa diu de grups d’amics, companys de classe…

Per això us volem recomanar dos llocs per fer-hi el vostre sopar, que destaquen per la seva bona ubicació, al centre de Manresa, i per oferir dues propostes gastronòmiques molt cuidades però ben diferents entre elles. Preneu nota!

En primer lloc el restaurant Miami, que ens ofereix el plus de celebrar el sopar d’empresa en un dels establiments més emblemàtics de la ciutat de Manresa. El restaurant es troba al primer pis d’un edifici històric rehabilitat i decorat amb molt bon gust. A més, teniu la possibilitat de reservar tot l’espai per a vosaltres si sou un grup prou nombrós. Els menús de grup que us ofereixen per aquestes festes comencen amb un aperitiu i després podreu escollir un primer, un segon i unes postres. Entre els plats que us proposen, hi ha des dels clàssics com el bacallà a la manresana o la cuixa d’ànec confitada fins a d’altres més actuals com la crema de carxofa amb bunyols de bacallà, el capuccino de carbassa i anís estrellat o la mini burguer de foie i poma. Teniu opcions de menú tancat a 26, 30 i 35 euros, amb la primera copa per només 5 euros més.

L’altra recomanació és el restaurant Circus, al mig del Passeig. Aquest restaurant ha estat redecorat recentment i ofereix un espai càlid, acollidor i modern. Aquí sí que hi trobareu una proposta basada en la cuina creativa, amb plats tan temptadors com la croqueta d’idiazábal, la coca de moniato, foie, pernil i oporto o el magret d’ànec amb salsa de cítrics i cacau. I no ens oblidem de les postres, entre les que trobareu elaboracions lleugeres com la macedònia amb citronella i granissat d’alfàbrega, però també d’altres per als més llaminers com la sopeta de xocolata blanca amb brownie. Al Circus us ofereixen dos menús tancats a 32 i 35 euros, que inclouen uns primers per compartir, un segon a escollir, unes postres a escollir, 19aigua, vi i cafès.

Per últim, recordar-vos que els restaurants més cèntrics s’omplen de seguida per aquestes dates. Així que us recomanem que feu la reserva el més aviat possible. Us deixem un enllaç on podeu consultar els menús i on també teniu les dades dels restaurants per tal que pugueu contactar-hi.

Cliqueu aquí per consultar els menús