9 d'octubre de 2019

La fira Mediterrània tornarà a omplir Manresa de música i espectacles. Vols gaudir-la al màxim sense haver-te de preocupar d’on anar a menjar? Doncs pren nota dels bars i restaurants que et recomanem i reserva taula per no quedar-te sense lloc.

Miami. A la confluència entre el Passeig i la Plaça Sant Domènec, ben bé al mig de la fira. Un local històric de Manresa que ofereix una acurada proposta gastronòmica, al pis de dalt, i una oferta més informal a base de tapes i entrepans, a la cafeteria del pis de baix. Hi trobaràs un menú especial de fira durant tot el cap de setmana a un preu de 18,50 €. I a la cafeteria, servei tot el dia amb barra de montaditos, entrepans, etc.

Cafeteria Òscar. Tocant al carrer Guimerà, al rovell de l’ou de la principal zona comercial de Manresa. Amb una divertida carta basada en els ous, ofereixen truites i ous estrellats, però també plats combinats, entrepans, i altres propostes per menjar ràpid. No deixis de tastar la seva especialitat, els ous estrellats, que els trobaràs a partir de 4,50 €.

Xaloc. Amb terrassa al Passeig i just al mig de la fira, és el lloc ideal per parar entre hores i prendre alguna cosa, o bé fer el vermut al migdia. L’oferta es basa en propostes senzilles i ràpides però bones: amanides, tapes, plats combinats, entrepans… Per carregar piles en plena fira.

Circus. Un restaurant de cuina creativa en ple Passeig, amb una renovada decoració i una fantàstica terrassa. Ideal tant al migdia com al vespre per fer-hi el menú de cap de setmana, la carta de temporada, unes tapes, un vermut o prendre una copa de vi abans d’acabar el dia.

Piper. Ja al segon tram del Passeig, però molt a prop de la plaça de Crist Rei, una proposta gastronòmica informal i desenfadada, amb menú de migdia i altres plats com les coques o les hamburgueses. També funciona com a cafeteria, per esmorzar, berenar o fer el cafè en un ambient relaxat.