26 de setembre de 2019

Compres fins a mitjanit, carrers plens d’ambient i glamour… Aquest dissabte torna la Shopping Night de Manresa, i des de Menjar i Beure a Manresa et volem recomanar algunes propostes gastronòmiques de bars i restaurants del centre que acompanyaran a la perfecció la teva nit de compres. Pren nota!

Miami. A la cafeteria del Miami, podràs gaudir d’una barra de montaditos, des de les 8 del vespre fins a les 12 de la nit. I entre les 10 i la 1 de la matinada, el cocteler de Royal Bliss et prepararà els millors còctels. Al restaurant, trobaràs un menú especial Shopping Night a un preu de 18,50 € i un menú infantil a 12 €.

Quiosc del mig. A partir de les 9 del vespre, un barista de Nespresso prepararà mojitos de cafè per a tots els que vulguin tastar-los.

Òscar. Per als que vulguin menjar alguna cosa ràpida i no perdre temps, l’Òscar instal·larà una barra a l’exterior on es serviran entrepans i begudes. Hi haurà un pack Shopping a un preu de 5 €. I si vols entrar a dins, podràs gaudir de tota la seva oferta en truites, ous estrellats i més.

Canaletes. Si et ve de gust una copa, passa pel Canaletes entre les 9.30 i les 12.30 i gaudeix dels combinats i gintònics que prepararà el cocteler de Royal Bliss. També hi podràs comprar un pack d’entrepà fred més beguda per només 5 €.

Xaloc. Tapes, amanides, entrepans… Tant la terrassa com la saleta interior podràs fer una parada entre botiga i botiga i fer un sopar ràpid o prendre alguna cosa.

Circus. Què millor que unes tapes creatives per acompanyar una nit tan especial? Reserva taula al Circus per sopar, fer una copa o el que vulguis!