3 de setembre de 2019

S’acaben les vacances i qui més qui menys torna a la rutina… Però el setembre és mes de molta activitat a la ciutat de Manresa: propostes familiars, circ, màgia, compres… Mireu les recomanacions que us fem per les properes setmanes!

Setmana de jocs al carrer. És el pla perfecte per esgotar els últims dies de vacances escolars. Tardes en família jugant per carrers i places de la ciutat a jocs que potser ni tan sols sabíeu que existien. Apunteu-ho a l’agenda: del 3 al 7 de setembre en diferents espais de Manresa. Més informació a http://elcae.org

Agulla Market. Si teniu ànima hipster, l’Agulla Market és per a vosaltres! Artesania, moda, food truks i música en un entorn incomparable com el Parc de l’Agulla de Manresa. Reserveu-vos el cap de setmana del 7 i 8 de setembre.

Festivalet de circ. Mica en mica, el circ es va fent un lloc en la programació cultural de pobles i ciutats. A Manresa, aquest any se celebrarà la segona edició d’aquest festivalet, els dies 13 i 14 de setembre, a l’espai de l’Anònima. Consulteu la programació a https://www.festivaletdecirc.cat/

Firastiu. Sou caçadors de ganges? No podeu evitar omplir l’armari, encara que sigui per tenir-ho per l’any vinent? Amb el Firastiu, els botiguers de Manresa tanquen oficialment la temporada traient tots els seus estocs al carrer. Aquest any, es farà el diumenge 15 de setembre al Passeig Pere III, entre la Plaça Espanya i la Plaça 11 de setembre. No us ho perdeu!

Festival màgic. La màgia, un art que deixa bocabadats a grans i petits, és la gran protagonista d’aquest festival, que enguany arriba ja a la cinquena edició. Espectacles al carrer, tallers per als més menuts, concurs de joves mags i la gran gala del festival ompliran de màgia la ciutat de Manresa. Guardeu-vos el dia 21 de setembre!

Shopping night. I per acabar el setembre més shopping, però ara ja per preparar la temporada de tardor-hivern. Una nit de compres, cultura i gastronomia al centre de la ciutat. Serà el dissabte 28 de setembre, organitzada un any més per la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa.