26 d'agost de 2019

Les terrasses del Passeig se sumen un any més a la Festa Major de Manresa, que viurà els seus dies forts entre el divendres 30 d’agost i el dilluns 2 de setembre. A continuació us detallem les propostes que no us podeu perdre:

Sardinada a la fresca. Comenceu la Festa Major amb una sardinada al restaurant Atenes. El dijous 29 d’agost tindrà lloc un dels sopars més tradicionals d’aquest restaurant de la part alta del Passeig especialitzat en peix i marisc. Podeu fer la vostra reserva al 93 876 92 18.

Balls de Festa Major. Divendres 30 i dissabte 31 d’agost, diumenge 1 i dilluns 2 de setembre, doble ració de balls a la fresca al Passeig, a les terrasses del bar Plaça, a la plaça Espanya, i del Quiosc del Mig, al primer tram. Tots els balls començaran a les 10 de la nit excepte el del dilluns dia 2, que començarà a les 9.30.

Concert vermut. El concert vermut és ja un dels clàssics del dilluns de Festa Major, un acte que organitzen conjuntament Nova Crida i Diesa Restauració. La cita és a l’alçada del Casino a partir de les 12.30 del migdia i enguany hi actuarà la cobla Ciutat de Girona.

Bona Festa Major!