22 de juliol de 2019

Ho sabem. Les vacances escolars són llargues i a vegades se’ns acaben les idees a l’hora de pensar activitats per fer amb els nens durant l’estiu. Per això avui us volem fer algunes propostes que tots tenim ben a prop, sense moure’ns de Manresa, i que ens permetran gaudir de bones estones amb els més menuts de la casa. Preneu nota!

Tallers infantils de Quin Passeig. Res millor que passar una tarda a l’aire lliure en un espai tan emblemàtic com és el Passeig de Manresa. A la terrassa del cèntric bar Plaça, mentre els grans preneu alguna cosa i us relaxeu, els petits faran tallers en els que es divertiran i aprendran coses noves. Afanyeu-vos perquè ja només queden dues oportunitats per participar-hi, els dimarts 23 i 30 de juliol. Tots els tallers comencen a les 6 de la tarda i són gratuïts, però cal inscriure’s a info@quinpasseig.com.

Berenars creatius al Parc de l’Agulla. El Parc de l’Agulla és sens dubte el gran pulmó verd de la ciutat de Manresa. Durant tot l’estiu, al Parc de la Sèquia hi organitza tallers de manualitats per a la mainada a l’hora de berenar. Es fan cada dijous, divendres i dissabte a les 18.15 al costat de la zona de jocs infantils. Si en voleu més informació, entreu a http://parcdelasequia.cat/agenda/berena-i-crea-a-lagulla/

Piscines municipals de Manresa. Quan fa calor, res millor que una remullada. Per banyar-vos a les piscines municipals de Manresa no cal que en sigueu socis. Podeu comprar entrada per un dia puntual i gaudir de tota la seva zona d’aigües: piscina exterior, piscines interiors i zona de wellness per als majors de 18 anys. Entreu a https://www.piscinesmanresa.cat/ per a més informació.

Estiu a les biblioteques. Les biblioteques són un lloc excel·lent per passar una estona relaxada amb els més menuts, descobrint noves històries i compartint amb ells estones de lectura. Tant la biblioteca del Casino com la de l’Ateneu de les Bases tenen unes zones infantils fantàstiques i que conviden a llegir. A més, durant l’estiu, i també durant la resta de l’any, s’hi organitzen activitats gratuïtes com tallers, hores del conte… Entreu a https://bibliotequesdemanresa.wordpress.com/ i descobriu-ho!