11 de juliol de 2019

Sabieu que la del Piper és la terrassa més fresca del Passeig? Els grans plataners que hi fan ombra i l’aire que hi corre fan que sigui un dels millors llocs del centre de Manresa per passar les estones més caloroses de l’estiu. I a més aquest any, hi trobareu moltes novetats!

Primer de tot, en la proposta gastronòmica. Perquè la carta del Piper s’ha renovat i ara, a més de plats combinats, tapes, torrades i el menú de migdia, hi trobareu unes delicioses hamburgueses que segur que us encantaran. En cadascuna d’elles hi podeu posar el pa que més us agradi, pa de vidre o de llavors, i us les serviran acompanyades de patates delux i salsa allioli. Teniu tres opcions amb hamburguesa de vedella combinada, entre altres ingredients, amb formatge de cabra, ceba caramel·litzada, bacon o tomàquet fresc, i també una amb hamburguesa de pollastre i una altra de tofu que va acompanyada de verduretes a la planxa. En definitiva, una proposta ideal per a un sopar d’estiu, amb la família o amb els amics, no trobeu?

I sapigueu que aquest estiu, el Piper us convida al cine! Per cada tres consumicions d’una hamburguesa més beguda, obtindreu una entrada gratis per anar al cine. Aprofiteu la promoció i no us perdeu cap de les pel·lícules de l’estiu!