29 de maig de 2019

A qui no li agrada anar de tapes? Del 30 de maig al 9 de juny els establiments de Menjar i Beure a Manresa es tornen a apuntar a la ruta “De Tapes per Manresa”, una iniciativa organitzada pel Gremi d’Hoteleria i Turisme del Bages que us proposa recórrer la ciutat tastant les originals propostes gastronòmiques dels diferents restaurants participants. Hi participen 16 restaurants, entre els quals els que formen part de Menjar i Beure a Manresa. Voleu saber quines tapes us oferiran els nostres establiments? Us ho expliquem!

  • A l’Atenes, a dalt de tot del Passeig, podreu tastar un deliciós tastet de bacallà amb ceba caramel·litzada.
  • Al Piper, la renovada cafeteria del segon tram del Passeig, hi trobareu un guisat de mongetes del ganxet amb ceps i morro.
  • Al Circus, el restaurant de tapes creatives del primer tram del Passeig, us proposen un bikini planxat farcit de roast beef, mozzarella, ceba al vi negre del Bages i rúcula.
  • El Miami, un dels establiments més cèntrics i emblemàtics de Manresa, us ofereix un steak tartar amb salsa de mostassa
  • I per últim a l’Òscar, com no podia ser d’altra manera, proposa una tapa amb l’ou com a protagonista. Es tacta d’un ou farcit de crema d’espàrrecs de marge, ceba i cruixent de formatge.

Cadascuna d’aquestes tapes la podreu tastar per 2,50 euros acompanyada d’un quinto o una canya d’Estrella Damm. Anem de tapes per Manresa?