25 d'abril de 2019

Sardines, pernil tallat al moment, diferents plats a base de bacallà, peix i marisc de closca… Se us acut una millor manera de començar el cap de setmana? Al restaurant Atenes els divendres són sinònim de gastronomia. Per això, cada setmana podeu gaudir-hi d’un sopar on un d’aquests productes és el protagonista.

Sopeu unes sardines com si fossiu  a la costa, gaudiu d’un senzill però boníssim sopar a base de pa amb tomàquet i pernil tallat al moment, degusteu el millor peix i marisc de closca en forma de graellada o de closcada, tasteu el bacallà cuinat de diferents maneres, llepeu-vos els dits amb una bona fritada, mengeu un xató com els de Vilanova… Els divendres gastronòmics no són només una oportunitat per gaudir del millor producte, també són un moment de trobada amb els amics, de sopar en un ambient relaxat i de passar una bona estona.

Amb l’arribada del bon temps, els divendres gastronòmics passaran a dijous i els sopars podran fer-se a la fantàstica terrassa que l’Atenes té a l’últim tram del Passeig de Manresa. Estigueu atents a les seves xarxes socials per conèixer totes les seves propostes. Podeu seguir-los a Facebook a @atenesmanresa i a Instagram a @restaurantatenes.

I us recomanem sempre fer reserva, no sigui cas que us quedeu sense taula! Truqueu al 93 876 92 18 i comenceu els vostres caps de setmana amb bon sabor de boca.