11 de gener de 2019

L’hivern ja és aquí, i  sembla que ha arribat per quedar-se. Durant aquests dies de fred, què millor que concedir-vos un capritx que us faci entrar en calor? L’estiu passat el Quiosc del Mig ens va sorprendre amb una proposta estrella: les receptes Nespresso. Aquest any, el Quiosc no ha tancat durant l’hivern per tal que pugueu continuar gaudint d’aquestes delícies capaces d’alegrar els dies més tristos. I perquè les disfruteu com cal, us les serviran a la sala interior del Xaloc, un autèntic oasi al mig de la ciutat de Manresa.

Les receptes d’hivern de Nespresso estan elaborades amb cafè de màxima qualitat combinat amb tot tipus d’ingredients com xocolata ratllada, muesli, escuma de llet, fruita, caramel, vainilla, ametlla, cacau amarg o galeta. Hi trobareu des dels clàssics espresso macchiato o capuccino fins al temptador choco crème de lait, amb cafè lungo, xocolata ratllada, nou moscada, escuma de llet i cacau en pols, el o chocolate explosion, apte fins i tot per als més menuts ja que substitueix el cafè per salsa de xocolata que es combina amb xocolata Cailler i boles de xocolata cruixent. I què en dieu del caramel framboise, amb cafè lungo, salsa de caramel, cacau en pols, escuma de llet i gerds? N’hi ha un per a cada moment i per a cada estat d’ànim!

Si aneu amb presses, podeu demanar el vostre Nespresso per emportar i fins i tot prendre’ls a la terrassa del Passeig si el sol acompanya i no sou fredolics… Però la nostra recomanació és que us prengueu un temps per vosaltres, feu un break al Xaloc i recupereu forces com cal. Hivern & Nespresso. What else?