19 de desembre de 2018

L’escena gastronòmica de Manresa continua en plena renovació. Avui us volem parlar del Piper, la cèntrica cafeteria ubicada al segon tram del Passeig i que és punt de trobada dels professionals de les oficines properes, que baixen a fer-hi un esmorzar ràpid o el cafè de mig matí. Doncs bé, si hi heu passat recentment haureu vist que el Piper ha canviat, i de quina manera! Nova decoració i també nova proposta gastronòmica per portar una mica de glamour a les petites coses del dia a dia.

Esmorzars, dinars ràpids, una copa en sortir de la feina, una trobada amb amics al vespre… El nou Piper s’impregna d’un esperit jove i cosmopolita propi de les grans ciutats. Un local únic en ple centre de Manresa en el que podreu gaudir de petites estones de relax. A la nova carta hi trobareu des d’entrepans gourmet fins a coques i hamburgueses boníssimes i originals. També tes i infusions ecològiques que no trobareu enlloc més…. Necessiteu més motius per anar-hi?

El nou Piper fa una aposta clara pel fast food de qualitat. Una qualitat que també es respira en l’ambient cuidat i càlid de la nova decoració. Però el millor de tot és que hi aneu i ho descobriu vosaltres mateixos. I que ens expliqueu què us ha semblat a les xarxes socials. Podeu seguir el Piper a facebook.com/cafeteriapiper i a Instagram, amb el perfil @cafeteriapiper