28 de setembre de 2018

Acomiadem l’estiu i la 22ena temporada Quin Passeig, que ha omplert d’activitat el centre de Manresa. I ho hem fet de la millor manera, fent lliurament dels darrers regals de l’estiu als clients de les terrasses del Passeig de Manresa. Un any més, la campanya ha comptat amb el suport de Viatges Masanés i ha sortejat cada setmana maletes de viatge i caps de setmana a Andorra. Els clients dels establiments adherits a la campanya també han pogut guanyar altres premis molt estiuencs com tovalloles, bosses de platja, etc.

Enguany la campanya també ha tingut el suport de diferents entitats de la ciutat. És el cas dels tallers infantils que s’han fet durant el mes de juliol i que han estat organitzats pel Parc de la Sèquia, Vinylfast, 7 de Ball i Styl FM. També s’ha col·laborat amb Nova Crida en l’organització del concert vermut de Festa Major.

Tot i que s’acaben les activitats de dinamització, la temporada de terrasses al Passeig continuarà en marxa i amb plena activitat de cara a propers esdeveniments que tindran lloc al centre de la ciutat com la Shopping Night o la Fira Mediterrània.