19 de setembre de 2018

S’acosten dates de molta activitat al centre de Manresa. I és que la tardor és un moment excel·lent per viure i gaudir de la ciutat. És per això que avui us volem recomanar un establiment que es convertirà en el vostre lloc ideal per fer una parada mentre sou al centre: coneixeu el restaurant Miami?

El Miami és un dels restaurants més històrics de Manresa. Situat en un edifici emblemàtic en ple centre neuràlgic de la ciutat, recentment ha renovat tant les seves instal·lacions com la seva proposta gastronòmica. Entreu-hi i gaudiu de la seva arquitectura d’època i de tots els detalls que el fan un lloc únic i especial.

Us recomanem les seves tapes, de les que podreu gaudir durant tot el dia acompanyades d’una copa d’un bon vi del Bages. També hi podeu dinar i sopar, amb menús tant d’entre setmana com del cap de setmana que us ofereixen una cuina molt cuidada, amb tocs tradicionals posats al dia i basada en productes de proximitat i de temporada. I, per què no, aneu-hi també a esmorzar o a berenar i escolliu entre la seva carta de pans per als vostres entrepans (sencers, integrals, de llavors…), sucs de fruita naturals i les receptes úniques de cafès Nespresso.

A efectes pràctics, el Miami ofereix molts avantatges, com un espai reservat per a àpats de grup o d’empresa amb unes vistes espectaculars al centre de Manresa. O accés a wifi gratuït i la possibilitat d’endollar el carregador del vostre telèfon mòbil o ordinador portàtil. O vals d’aparcament inclosos amb el menú de migdia. O menús infantils per als més xics de la casa…

Així que aprofiteu els esdeveniments que passaran a Manresa aquesta tardor per conèixer el nou Miami. Segur que us sorprendrà!