1 de setembre de 2018

On aniríeu a menjar una truita a Manresa? I uns ous estrellats? A partir d’ara, aquestes preguntes tenen una resposta molt clara. El bar Òscar, l’històric establiment situat al carrer Sant Joan Baptista de la Salle, és l’autèntic referent a la ciutat per anar a menjar qualsevol plat que tingui els ous com a protagonistes. A la nova carta hi trobareu truites de moltíssimes menes (de patata, de ceba, de xoriço, d’espinacs, de botifarra, de verdures…), així com diferents tipus d’ous estrellats. Tot això, fet al moment i acompanyat per pa de coca torrat amb tomàquet, es converteix en un àpat informal perfecte per fer amb els amics o amb la família, quan estigueu voltant pel centre de Manresa.

Si hi heu passat per davant, haureu vist que la imatge de l’Òscar també ha canviat. El groc i el blanc són els colors estrella de la nova decoració, que aconsegueix crear un ambient divertit, dinàmic, distès i informal. Un lloc on anar-hi a prendre alguna cosa ràpida o on passar-s’hi una bona estona. Vosaltres escolliu!

I què més hi trobareu al nou Òscar? Doncs un raconet molt acollidor per fer-hi el cafè o per encarregar-ne un i emportar-vos-el a la feina, un menú de migdia que canvia cada setmana i on trobareu plats casolans per a tots els gustos (amanides, verdures, carn i peix a la planxa, per als que us vulgueu cuidar, i algun guisat i plat de cullera per als que us agradi la cuina amb substància), entrepans per esmorzar o berenar, tapes per picar entre hores… El millor és que us hi deixeu caure i ho comproveu vosaltres mateixos.

Ah, i abans d’acabar un consell pràctic: amb el menú migdia de l’Òscar, que té un preu de 10,50 €, us regalaran un val d’aparcament. No us sembla un motiu fantàstic per dinar al centre?