22 d'agost de 2018

Al Passeig ja estem a punt per a la gran cita de l’estiu a Manresa! I és que com cada any, el Passeig serà l’escenari d’alguns actes de Festa Major que ja s’han convertit en tota una tradició. És el cas del concert vermut del dilluns de Festa Major organitzat pel grup sardanista Nova Crida i Diesa Restauració, un clàssic que no us podeu perdre i que aquest any anirà a càrrec de la Cobla Vila d’Olesa. Apunteu-ho a l’agenda, dilluns 27, a les 12.30 hores.

Els balls de Festa Major amenitzaran les nits del Passeig. Seran quatre dies de balls a la fresca a les terrasses del Quiosc del Mig i del bar Plaça amb músics com Joan Vilandeny, Jordi Soler, Rico Rico i Josep Sáez. Tots els balls començaran a les 10 de la nit excepte el del dilluns 27 que començarà a les 21.30.

Una Festa Major gastronòmica

Al Passeig també podreu gaudir de la millor gastronomia durant la Festa Major. Us recomanem especialment la graellada del dijous 23 d’agost al restaurant Atenes, amb la que podreu donar la benvinguda a la Festa Major amb un bon sopar a base de peix i marisc!

Bona Festa Major!