27 de juny de 2018

Ja ha arribat l’ estiu, i la terrasseta de l’Atenes, a la part de dalt del Passeig, es torna a omplir de manresans i gent de la comarca amb ganes de gaudir de la millor gastronomia i el millor ambient. Abans que res, us hem d’explicar que cada dijous l’Atenes us ofereix els ja clàssics sopars gastronòmics. Sopars que giren al voltant d’un producte com poden ser les sardines a la brasa, el pernil ibèric, el peix i el marisc, el marisc de closca… Estigueu atents a la seva pàgina de facebook (facebook.com/atenesmanresa), on publiquen tot el calendari d’esdeveniments, i no us perdeu les sardinades, closcades, pernilades i graellades a la fresca.

Aquest històric restaurant destaca per la seva cuina tradicional i mediterrània, especialitzada en peix i marisc amb productes de la millor qualitat. No hi falten els arrosos i fideuàs, uns dels seus plats estrella i que, a més, podreu encarregar per emportar-vos a casa.

L’Atenes és un restaurant d’aquells de tota la vida, perfecte per fer-hi una trobada amb la família i els amics el cap de setmana o per anar-hi a dinar els dies entre setmana. El seu menú diari de 10,50 euros us ofereix quatre propostes de primers, segons i postres, amb plats casolans de cuina catalana. Macarrons gratinats, gaspatxo, ensaladilla, croquetes, carn i peix a la planxa… i també arròs o fideuà. Serà com si tornessiu a dinar a casa de la mare o de l’àvia! Però si preferiu visitar l’Atenes el cap de setmana heu de saber que també disposen d’un menú els dissabtes per 13,50 euros i un menú els diumenges per 17,80 euros, i de ben segur que voldreu tornar-hi.

I per a les tardes i vespres d’estiu, res millors que les seves tapes tradicionals, ideals per compartir tot acompanyant una cervesa ben fresqueta.

Podeu fer les vostres reserves al 93 876 92 18.