25 d'abril de 2018

Menjar molta fruita pot ser perjudicial? Aquesta era la pregunta que tocava en aquest mes d’abril i que us hem anat fent a través de les nostres xarxes socials. Tenim la resposta i és veritable!

Sempre hem sentit a dir que la fruita és un aliment molt sa i que n’hem de consumir moltes peces diàries, però què té de cert això? Realment, la fruita conté molta quantitat de sucre (aproximadament, 1 quilo de fruita aporta unes 15 cullerades soperes de sucre). Tot aquest sucre passa a la sang i el cos, que l’utilitza com a font d’energia i el transforma en greix. Per tant, resulta molt important realitzar alguna mena d’exercici físic per poder cremar tota aquesta energia. A més a més, es donen casos concrets de persones amb digestions difícils, per a les quals el fet de menjar molta fruita els produeix gasos i molèsties estomacals.

Recordeu que es recomana no menjar més de 6 peces de fruita al dia, però cal tenir en compte que això dependrà de la composició corporal de cada persona.