20 d'abril de 2018

Els restaurants i cafeteries de Menjar i Beure a Manresa s’afegeixen a la campanya “Estovalles amb gust de Manresa”. Per això, durant els mesos d’abril i maig trobareu a les taules unes estovalles amb textos d’autors manresans i fragments que parlen de la ciutat de Manresa. Les estovalles han estat elaborades pel CNL Montserrat i s’emmarquen en el conjunt d’activitats de Manresa Capital de la Cultura Catalana.

En total hi ha quatre models d’estovalles diferents que contenen fragments d’obres d’autors manresans o textos que parlen de la ciutat de Manresa. Entre d’altres, s’hi podran llegir poesies d’autors locals com Gabriel Mora, fragments d’escriptors manresans com Joaquim Amat-Piniella o Vicenç Prat i autors de renom que citen Manresa en els seu escrits, com és el cas de Josep Pla, Josep Maria Espinàs i Josep Pin i Soler. A banda, també s’hi podrà trobar la recepta del bacallà a la manresana d’Ignasi Domènech, cuiner manresà de gran anomenada.

Trobareu les estovalles als establiments Miami, Xaloc, Òscar, Atenes, Cibus, Breicafè, Casa Pío, Frankfurt Les Bases, Garbí i Plaça.