28 de març de 2018

Segon mes consecutiu en què us hem anat llançant una pregunta a través de les nostres xarxes socials. En aquest cas, us preguntàvem si amb la caiguda dels cabells, és millor menjar carn que peix. Tenim la resposta i és… INCORRECTA!

Primer de tot cal dir que no serveix de res enganyar-nos amb els millors tractaments ‘anticaiguda’ de cabells que podem trobar al mercat si no tenim en compte la nostra alimentació. El peix conté més quantitat de minerals que la carn; per això, és més recomanable menjar-ne. Els productes del mar són essencials per prevenir la caiguda del cabell i també per ajudar en el seu creixement. Contenen una alta quantitat d’àcids de sofre, zinc i grassos que impedeixen la caiguda del cabell amb eficàcia. A més de mantenir el nostre cabell sa, menjar peix i marisc també és bo per a la pell i per a la nostra salut en general.

Us recordem també altres aliments aconsellats per prevenir la caiguda dels cabells, com ara el pernil, els llegums, la fruita seca, els musclos i el marisc en general.