22 de desembre de 2017

Celebreu el Cap d’Any a casa vostra? Hi reunireu una bona colla de familiars o amics? Avui us volem donar algunes idees per poder gaudir d’aquesta celebració sense que hagueu de dedicar massa hores en la seva preparació. Demaneu als vostres convidats que hi col·laborin, repartiu feina encarregant a cadascú que compri algunes de les coses imprescindibles (el raïm, el cotilló…), deixeu que us ajudin a l’hora de recollir i endreçar… I, segurament la més útil de totes, encarregueu el sopar ja fet. I és que si el menjar per emportar s’està imposant cada vegada més en el nostre dia a dia, en dates com aquestes resulta un magnífic recurs per estalviar-nos l’enrenou d’haver de cuinar nosaltres.

Els restaurants de Menjar i Beure a Manresa us proposen un menu de Cap d’Any per emportar que us permetrà gaudir d’un àpat de restaurant a casa vostra. I com que és per donar la benvinguda al 2018, només us costarà 20,18 € per persona. De primer podreu escollir entre una amanida de llagostins amb vinagreta de cítrics, un pastís de salmó, un còctel de pinya amb gambetes i salsa rosa o uns canelons de Nadal. De segon, cuixeta de rap amb salsa de ceps, xai al forn al’estil de l’àvia, llenguado amb salsa d’ametlla o pollastre farcit amb prunes i pinyons. I per cada dos menús us regalen una ampolla de cava!

Així que ja ho sabeu, si voleu fer un sopar de Cap d’Any a casa sense feina, sense preocupacions, econòmic i amb la millor cuina, feu la vostra reserva a Diesa Restauració o bé al 93 876 91 61. Aquí mateix també us informaran de les opcions i punts de recollida que teniu. Bones festes!