5 de desembre de 2017

Cada vegada són més les famílies que celebren les festes de Nadal en restaurants, ja sigui perquè a casa no tenen prou espai, perquè no volen tenir feina a cuinar i a recollir o per estalviar-se l’organització que comporta un àpat d’aquestes característiques. Per tot això, us recomanem tres restaurants per celebrar el vostre àpat de Nadal, de Sant Esteve, de Cap d’Any o de Reis. Tots ells es troben ubicats al centre de Manresa, el que els fa ideals per no haver de desplaçar-vos i disposen de menús de festes on hi trobareu tant els plats més tradicionals d’aquesta època (escudella, canelons, pollastre de pagès, entre d’altres) com altres propostes més modernes. Preneu nota!

  1. En primer lloc tenim el restaurant Miami. Situat en ple centre de la ciutat, és un local molt emblemàtic amb una cuina de mercat amb tocs tradicionals. Els menús del dia 24 de desembre, el dia de Nadal i Sant Esteve són de 30 euros i consten d’un petit aperitiu servit a taula, un primer i segon plat a escollir i per acabar un assortit de postres on no hi faltaran els torrons i les neules.
  2. En segon lloc us recomanem el restaurant Cibus. Un entorn actual en un ambient relaxat i contemporani i una cuina creativa. El seu menú dels dies de Nadal també és de 30 euros, i consta d’un aperitiu de benvinguda uns primers i segons plats a escollir i les postres.
  3. Finalment, també podeu celebrar les festes al restaurant Atenes. Està situat al bell mig del Passeig, també en una molt bona localització. En el seu menú hi trobareu plats per picar com a entrant, primer i segon plat a escollir i postres. Hi gaudireu d’una bona cuina i un ambient familiar i acollidor.

En tots tres espais us sentireu com a casa i us estalviareu molts dels maldecaps que comporta haver d’organitzar vosaltres mateixos els àpats d’aquests dies. No dubteu en demanar informació!