15 de novembre de 2017

S’acosta desembre i arriben les festes. És temps de sopars d’empresa, de la colla, de l’equip de futbol, dels de la classe d’anglès, del gimnàs… El temps passa de pressa i si no us voleu quedar  sense taula, heu de començar a mirar quins restaurants són més adequats per fer el vostre àpat de grup. Nosaltres us recomanem aquestes dues opcions:

Si el que busqueu és un espai modern, us agradarà el restaurant Cibus. Està situat a la zona de les Bases (zona universitària), de molt fàcil accés vingueu d’on vingueu. Té un menjador privat per a 22 persones, ideal per a grups no gaire grans. Us ofereixen menús de 20 i 25 euros i, a més a més, teniu l’opció de personalitzar-los al vostre gust. Gastronòmicament, hi podreu gaudir d’una esplèndida cuina de mercat, moderna i amb productes de temporada.

El segon restaurant que us recomanem està situat en ple centre de Manresa. Qui no coneix el restaurant Miami, tocant al Passeig i a la Plaça Sant Domènec? Més al rovell de l’ou impossible! És sens dubte una ubicació perfecta per no haver d’agafar el cotxe. El Miami és un restaurant històric on hi trobareu cuina de mercat amb tocs tradicionals. Els seus menús ronden els 20 i 22 euros. Té la gran virtut d’oferir un molt bon espai per a grups grans i el toc especial  d’unes vistes immillorables cap a la zona més cèntrica de Manresa, que podreu contemplar il·luminada de Nadal.

Cal destacar de tots dos restaurants que els dies previs a Nadal és quan tenen més demanda i per tant, s’omplen de seguida. Si no us voleu quedar sense taula, demaneu informació el més ràpid possible per tal d’assegurar-vos la reserva i que no us quedeu sense el vostre sopar de Nadal!