4 d'octubre de 2017

Un any més, i ja en són vint, els carrers del centre de Manresa s’ompliran d’espectacles de cultura popular i músiques del món en una nova edició de la Fira Mediterrània, un dels esdeveniments més importants que tindran lloc a la nostra ciutat aquesta tardor. Si aquests dies us heu passejat pel centre de Manresa haureu vist com s’hi feien els preparatius d’una fira que començarà el dijous 5 d’octubre i s’allargarà fins al diumenge 8.

Seran 4 dies en què el centre bullirà d’activitat. Hi podreu trobar propostes artístiques d’allò més diverses, des de música, dansa, espectacles tradicionals… Us recomanem que feu un cop d’ull al web http://firamediterrania.cat i consulteu la programació. Allà mateix també podreu comprar les entrades per als espectacles que són de pagament. Però només passejant-vos pel centre de Manresa podreu gaudir d’un munt d’activitats gratuïtes a peu de carrer.

Si voleu aprofitar aquests dies al màxim, als establiments de Menjar i Beure a Manresa podreu fer una parada per fer un mos sense moure-us del centre. Des d’un dinar al Maïami fins a un entrepà al Xaloc, als nostres establiments us oferim diferents opcions segons si voleu menjar ràpid, fer un bon àpat o simplement un vermutet. Us esperem, bona fira!