30 d'agost de 2017

Mica en mica tot va tornant a la normalitat: s’acaben les vacances, el curs escolar és a punt de tornar a començar i Manresa recupera el seu ritme habitual. Però encara queda estiu per a dies, i és per això que avui us volem proposar diferents activitats per fer a Manresa aquest final d’estiu. Perquè hi ha vida després de la Festa Major 😉

Primer de tot, recordeu que el cap de setmana de l’1 i 2 de setembre es faran alguns dels actes de Festa Major que van quedar suspesos amb motiu dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Dissabte es farà el Correaigua i diumenge serà el torn de la moscada infantil i la trobada de bateries. Uns clàssics que no us podeu perdre!

La setmana del 4 al 8 de setembre és l’última d’aquestes llaaargues vacances escolars i un any més la podreu passar jugant al carrer amb els més xics gràcies a la Setmana de Jocs al Carrer del CAE. Una oportunitat excel·lent per sortir i recuperar la ciutat com a espai de joc. Quan va ser l’última vegada que vau jugar al carrer?

A partir de mitjans de setembre la rutina estarà ja plenament normalitzada i serà el torn de començar a pensar en la tardor. Alguns dels actes que es faran a Manresa aquests dies seran el Firastiu el diumenge 17, en què els comerciants acomiadaran la temporada d’estiu amb una gran jornada festiva a la zona del carrer Abat Oliba; el Festival Màgic el dissabte 23, que farà les delícies de grans i petits; la fira d’artistes i artesans que organitza l’associació de veïns del Passeig i Rodalies el diumenge 24 i la Shopping Night, el dissabte 30 de setembre, que donarà la benvinguda oficial a la temporada de tardor.

Com veieu, no hi haurà temps per avorrir-vos… A més de tot això, us recomanem que gaudiu tant com pugueu de les terrasses del Passeig i de les activitats que s’hi organitzen: demostracions de country al Plaça, sopars gastronòmics a l’Atenes, sortejos, regals…. Mentre duri el bon temps, el Passeig bullirà d’activitat!