13 de juliol de 2017

Vols fer un senyor Potato casolà i aconseguir que li creixi una bona cabellera tot fent germinar llavors de gespa? Dimarts 18 de juliol en tens l’oportunitat al Passeig! Aquesta és la proposta del proper taller infantil que tindrà lloc  a les 6 de la tarda a la terrassa del bar Plaça. L’activitat és oberta a infants d’entre 4 i 12 anys i és gratuïta tot i que és necessari inscriure’s abans del dia del taller directament al bar Plaça o bé enviant un correu electrònic a info@quinpasseig.com ja que les places són limitades. En aquest taller, el segon del cicle de tallers infantils d’aquest any, ens hi acompanyarà el Parc de la Sèquia.

Aquesta setmana, en el primer taller de la temporada, els nens i nenes van tenir l’oportunitat de posar en pràctica el seu anglès d’una manera lúdica gràcies a l’activitat organitzada per l’escola d’idiomes ILA School. Els tallers infantils de Quin Passeig volen proporcionar un espai educatiu i d’oci a l’aire lliure i al centre de Manresa per tal que els infants puguin gaudir de l’estiu i d’aquest espai emblemàtic que és el Passeig. Per aconseguir-ho, comptem amb la complicitat de diferents entitats de la ciutat.

Divendres, nova activitat familiar

Si no et vols esperar fins dimarts, vine a la nova activitat familiar d’aquest any, que farem aquest divendres 14 de juliol. Serà una exhibició de ball country que es farà a partir de les 7 de la tarda també al Plaça a càrrec del grup 7 de Ball. A continuació, si ho vols podràs quedar-te a sopar de barbacoa al mateix bar Plaça, que cada divendres ofereix aquesta nova proposta tant per a grans com per a petits.

Sortejos cada setmana

Una altra de les novetats de la campanya Quin Passeig d’enguany és el sorteig setmanal de trolleys i caps de setmana a Andorra gràcies a la col·laboració de Viatges Massanés. Per participar al sorteig només cal omplir la butlleta que hi ha als establiments adherits a la campanya, que són la cafeteria Xaloc, el Quiosc del Mig, la cafeteria Piper, el bar Plaça i el restaurant Atenes. Aquesta setmana ja hem tingut el primer guanyador, en Marc Ballús. Moltes felicitats i a gaudir de l’estiu!