21 de juny de 2017

A Manresa s’hi està molt bé, però qui més qui menys aprofita alguns dies de vacances per escapar-se de la ciutat. Viatjar és perfecte per desconnectar, fugir de la rutina i conèixer altres cultures. A continuació us expliquem les propostes de Viatges Masanés per aquest estiu que més ens han cridat l’atenció:

  • Japó: és un viatge que sens dubte necessita temps per fer-lo, pel que les vacances d’estiu poden ser el moment perfecte. La combinació de tradició i modernitat, amb una cultura mil·lenària, espais naturals de gran bellesa i una gastronomia internacionalment coneguda fan d’aquest viatge tota una experiència. Una bona opció és combinar-lo amb una estada a les Maldives per poder gaudir també d’uns dies de platja. Què us sembla?
  • Eslovènia: molt més a prop nostre, amb aquest viatge descobrirem un paradís totalment verd amb parcs naturals i l’opció de practicar-hi molts esports relacionats amb la natura i la muntanya. Els qui vulguin platja poden apropar-se a la seva costa banyada per l’Adriàtic i els que busquin patrimoni i història hi trobaran ciutats amb una llarga trajectòria cultural, castells… Una proposta perfecta per fer en família, amb la parella o amb amics!
  • Sardenya o Sicília: busqueu platja però voleu anar una mica més lluny de les nostres costes? A les illes de Sardenya i Sicília coneixereu una altra cara del Mediterrani. A Sardenya podeu anar-hi en vaixell i emportar-vos el cotxe, una opció ideal per anar-hi en família. A Sicília, viureu l’Itàlia més autèntica i una gastronomia espectacular. Platges, pobles pintorescos, volcans en erupció, restes històriques… Un viatge ben complert!
  • Andorra: per una escapadeta curta, Andorra és el lloc ideal si busqueu muntanya, frescor, bona gastronomia, compres i també cultura. I és que aquest estiu hi serà de nou el Cirque du Soleil oferint el seu espectacle. Aprofiteu-ho per visitar aquest petit paradís que tenim tan a prop i que moltes vegades durant l’estiu oblidem 😉

Si voleu més propostes, no deixeu de visitar el web www.viatgesmasanes.com.