15 de juny de 2017

Sembla que aquest any l’estiu ha arribat més aviat que mai, no trobeu? És per això que aquesta setmana us volem parlar de vins d’estiu. Perquè amb les altes temperatures que estem tenint, res millor que gaudir d’una copa de vi fresquet, afruitat i jove amb la millor companyia. Per aquestes situacions, la sommelier Anna Castillo ens recomana els vins Synera, vins joves, alegres, equilibrats, amb notes de fruita fresca… Ideals per a compartir!

El Synera blanc és un vi amb un 80% de Macabeu i un 20% de Chardonnay. De color groc pàl·lid i amb unes aromes molt elegants, si ens hi fixem hi trobarem fruita blanca (poma, pera i plàtan) amb aromes cítriques (mandarina i aranja) sobre un fons de flor blanca i un toc anisat. En boca és un vi golós, amable, llarg i ric en sensacions fresques. L’Anna ens el recomana per als entrants, els plats de peix, la paella, plats de carn blanca i fins i tot per al vermut!

El Synera rosat té un 50% de Tempranillo i un 50% de Garnatxa. Té un color grosella brillant i hi trobem aromes de maduixa, gerds i notes de confiteria. En boca és fresc i amb un final molt elegant. És un vi ideal per acompanyar tapes, plats de pasta o arròs, pizzes, o un snack a qualsevol hora del dia.

El Synera negre té un 40% de Garnatxa, un 40% de Tempranillo  i un 20% de Cabernet Sauvignon. És un vi de color vermell cirera on destaquen les aromes de fruita vermella madura amb un fons especiat i notes de fruites del bosc. Elegant i golós en boca, és gras però a l’hora fresc i molt equilibrat. Un vi que convida a prendre’n una altra copa i que l’Anna ens el recomana per a plats de carn, carpaccio, guisats, risottos, steak tartars…

Si en voleu gaudir, trobareu els vins Synera al restaurant Cibus de l’Avinguda de les Bases durant tota la temporada d’estiu!