30 de març de 2017

Com cada vegada que s’acosten uns dies de festa, Viatges Masanés ens recomana les millors escapades. Aquest cop, per gaudir del bon temps i dels dies més llargs que ens desperten les neurones un cop hem entrat a la primavera. I és que, a diferència d’altres anys, aquesta Setmana Santa es converteix en l’escapada perfecta, ja que el clima acompanya, la durada és curta però justa i tot plegat ens convida a fer una llarga llista de coses per fer i de llocs per visitar. Voleu conèixer la proposta que ens fan?

Aquests dies, una sortida per la península Ibèrica ens ofereix diversitat de llocs per visitar per Setmana Santa, molts d’ells relacionats amb esdeveniments religiosos d’antiga tradició. Tota Andalusia és una festa religiosa per aquestes dates. Més a prop, al Baix Aragó, trobem l’expressió d’aquesta festa convertida en el terrabastall de tambors i bombos en poblacions com Calanda, Alcañiz, etc. Amb un aire diferent, a la Castella mil·lenària trobem diversitat de processons on la devoció es manifesta silenciosa per carrers de ciutats i pobles.

Tot plegat, una oportunitat de conèixer un territori proper sense gastar gaire.

I si voleu més idees, no deixeu de visitar el web www.viatgesmasanes.com.