11 d'octubre de 2016

Avui volem compartir amb vosaltres una recepta que ens fan arribar des de Pastateca i que ens encanta! Amb productes de tardor, ara que ha començat el fred és una proposta genial per cuinar un dia a casa. Així que aquí la teniu. Per fer aquesta pasta d’espelta integral ecològica amb figues i formatge de cabra necessitareu (per a 4 persones):

  • 400-500 grams de pasta d’espelta integral ecològica
  • 12 figues, si pot ser de coll de dama
  • 1 got de vi blanc
  • sal i pebre
  • 100 grams de formatge de cabra tendre
  • 1 raig d’oli

Renteu les figues i aparteu les 4 més maques. Talleu la resta i feu-les coure 10 minuts amb el vi. Assaoneu-ho amb sal i pebre al gust i triturei fins que quedi una salsa fina. Bulliu la pasta en abundant aigua salada durant 2-3 minuts. Mentrestant, talleu el formatge a daus i les figues a grills grossos. Escorreu la pasta, barrejeu-la amb la salsa i emplateu-la amb els daus de formatge i els grills de figa al damunt.

Bon profit!

Per cuinar aquestes i altres delicioses receptes amb la pasta com a protagonista, no deixeu de visitar el web www.pastateca.cat.