16 de setembre de 2016

La màgia s’apoderarà aquest dissabte de Manresa amb la segona edició del Festival Màgic. Durant tot el dia, es podran veure actuacions al carrer, participar en tallers, concurs de joves mags i una gala de cloenda que promet ser tot un espectacle. Però un cop acabi tot això, a partir de les 11 de la nit i fins ben entrada la matinada, tindrem l’oportunitat de gaudir d’una sessió golfa al restaurant Maïami.

Les sessions golfa són una activitat habitual entre els mags, un espai d’intercanvi, de contacte entre els mags, d’espontaneïtat… En el cas del Festival Màgic de Manresa, aquesta sessió és oberta al públic, la qual cosa la converteix en un dels actes més especials del festival, ja que tothom qui vulgui podrà veure els mags de prop, parlar-hi i descobrir què fan quan no són a l’escenari.

Així que, si voleu viure una nit d’allò més especial, teniu una cita aquest dissabte, 17 de setembre, a partir de les 11 de la nit al restaurant Maïami. Promet ser una nit màgica!

I durant tot el dia, no us perdeu les activitats del Festival Màgic. Podeu consultar el programa a https://festivaldemagiamanresa.wordpress.com/.