9 d'agost de 2016

Els futboleros esteu d’enhorabona! Aquest cap de setmana torna el futbol i els establiments de Menjar i Beure a Manresa ja ho tenen tot preparat perquè gaudiu al màxim amb la Supercopa que jugaran Barça i Sevilla. Si encara no sabeu on anar a veure els partits, us deixem dues recomanacions:

  • El bar Òscar, al carrer Sant Joan Baptista de la Salle, és segurament l’establiment futboler per excel·lència de Manresa. Durant tota la temporada és punt de trobada per als amants de l’esport i fins i tot organitza sortejos d’entrades per al Camp Nou entre els seus clients. Parada obligatòria doncs els dies de partit!
  • El Piper, al Passeig, és el lloc ideal si sou colla, ja que al pis de baix té un ampli menjador per veure els partits amb comoditat.

Si voleu més idees, podeu llegir el post “Bars i cafeteries per veure el futbol a Manresa”.