1 d'agost de 2016

Aquesta setmana, arriba a l’Atenes una de les novetats de l’estiu: la closcada, un esdeveniment que s’incorpora a les Quinzenes Gastronòmiques i que portarà a la taula un autèntic festival de productes de closca com els musclos, les navalles o els cargols de mar. La primera closcada de l’Atenes tindrà lloc aquest dijous, 4 d’agost, a partir de les 9 del vespre. Si no voleu que us ho expliquin, reserveu ja la vostra taula al 93 876 92 18.

El marisc, bo i i saludable

Si us preocupa la vostra salut, heu de saber que el marisc –família de la qual formen part els productes de closca- és un aliment molt important en la nutrició, ja que és ric en proteïnes, vitamines i minerals. Però el millor de tot és que gairebé no té calories i té molt poc greix, així que és ideal si feu dieta. El marisc, a més, aporta minerals com el ferro, el fòsfor, el zinc, el potassi i el iode, a més de contenir importants quantitats de vitamines A, B i D. Així que la closcada és un plaer que us podeu permetre. Us hi esperem!