27 de juliol de 2016

Aquest dimarts ha tingut lloc el darrer taller infantil de l’estiu al Passeig i no podem estar més contents de l’èxit de participació aconseguit un any més, tant per part de les famílies que els heu gaudit com de les entitats que els heu fet possible. En la darrera activitat, una trentena de nens i nenes s’ho van passar d’allò més bé modelant el robot BB8 de la pel·lícula Star Wars amb i-clay, aquesta fantàstica argila que permet crear figures espectaculars. El taller va estar organitzat per Pintures Sagrada Família i conduït per l’il·lustrador Juan Ramon Domingo.

Des d’aquí, el nostre agraïment a les entitats que han organitzat els tallers d’enguany: Parc de la Sèquia, que va convidar els més menuts a plantar una llavor i tenir-ne cura; Pastateca, que va ensenyar-los tots els secrets de la pasta fresca; ILA School, que va convertir el Passeig en una divertida classe d’anglès; i Pintures Sagrada Família, que va endinsar-los al món de l’i-clay.

La terrassa del bar Plaça ha estat, un any més, l’escenari d’aquestes activitats. Un espai idoni al mig del Passeig per gaudir de l’estiu, aprendre i passar-s’ho bé. Us esperem l’any vinent!