22 de juliol de 2016

La sangria és sinònim d’estiu, d’alegria i diversió. Un homenatge a l’amistat i als bons moments… Aquest estiu, arriba al Quiosc del Mig La Fresquita, una sangria elegant, de caràcter mediterrani i elaborada amb ingredients 100% naturals. La trobareu en dues varietats: Clarea, amb base de Xarel·lo, Macabeu i Parellada, i Zurra, elaborada amb la varietat de raïm Ull de Llebre. Nascuda als cellers de vermut Yzaguirre, combina la tradició amb un cuidat procés d’elaboració, que garanteix un sabor autèntic, dolç i refrescant a la vegada.

La Fresquita està elaborada amb una base de vi de qualitat amb el que obté aquest toc refinat i distingit, en perfecte equilibri amb els seus aromes frescos i cítrics del mediterrani, que marquen el seu caràcter desenfadat i atrevit. Tot això, amb un toc de vermut Yzaguirre, una marca històrica que es caracteritza per la seva aposta per la qualitat i una cuidada elecció de les matèries primeres.

L’origen de la sangria és incert, ja que el seu naixement s’atribueix tant als mariners anglesos com als camperols espanyols. També es desconeix l’any exacte de la seva formulació, encara que s’apunta cap a una data indeterminada entre els segles XVIII i XIX. Sigui com sigui, sí que existeix la certesa de quins són els seus ingredients essencials: la combinació de vi i fruita.

Aquest estiu, gaudiu del plaer d’una bona sangria, ben fresqueta, al Quiosc del Mig. A l’hora de l’aperitiu, acompanyant un àpat lleuger o per refrescar-vos a mitja tarda. Estem convençuts que La Fresquita us encantarà!

Si en voleu saber més, podeu visitar el web de La Fresquita.