20 de juliol de 2016

La terrassa del bar Plaça, al Passeig, va ser ahir a la tarda l’escenari d’una divertida classe d’anglès en què nens i nenes van aprendre vocabulari relacionat amb les parts del cos. El taller, organitzat per l’escola manresana ILA School, va tenir molt bona acollida i els més menuts van poder posar en pràctica el seu anglès d’una manera interactiva, amena i, sobretot, gaudint d’una insòlita classe a l’aire lliure i en un entorn d’excepció com és el Passeig de Manresa.

Dimarts vinent, últim taller infantil de l’estiu, aquesta vegada de la mà Pintures Sagrada Família, que ens ensenyarà a modelar el famós robot BB8 de la pel·lícula Star Wars en jumping clay, aquesta massa tan agradable i divertida de treballar. Recordeu que la participació al taller és gratuïta i que només cal que us inscriviu abans enviant un correu electrònic a info@quinpasseig.com. Us hi esperem!