12 de juliol de 2016

Els dimarts al Passeig de Manresa són territori infantil amb els tallers que proposa la campanya Quin Passeig. El taller gratuït que tindrà lloc el proper dimarts, 12 de juliol, anirà a càrrec de Pastateca. Els nens i nenes podran treballar la seva pròpia pasta fresca i endur-se-la a casa. A més, aprendran quin és el procés que se segueix per obtenir la pasta fresca o seca a partir del blat, i com es pot fer pasta amb farines integrals, fajols, blats antics, arròs, etc.

Els tallers es fan els dimarts de juliol, a partir de les 6 de la tarda, al bar Plaça (a la plaça Espanya de Manresa). Són gratuïts però cal inscriure’s enviant un mail prèviament a info@quinpasseig.com

Èxit del primer taller sobre plantes aromàtiques

Aquesta setmana, els tallers infantils s’han estrenat amb la proposta del Parc de la Sèquia, en què han participat una quinzena de nens i nenes. Els menuts han mostrat les seves habilitats artístiques fent una torreta a partir d’una ampolla. Després, hi han plantat llavors de julivert o alfàbrega i han rebut instruccions de com tenir-ne cura per aconseguir que creixi. Els organitzadors, a més, els han donat una recepta per utilitzar aquestes plantes aromàtiques a la cuina.

Les entitats col·laboradores dels tallers d’enguany són Parc de la Sèquia, Pastateca, ILA School i Pintures Sagrada Família. Les activitats s’adrecen a nens a partir de 3 anys i tenen una durada aproximada d’una hora i mitja.