1 d'abril de 2016

“Llibres creuats” proposa als clients dels establiments que portin llibres i contes en català que ja no vulguin i, a canvi, se n’enduguin un altre

Els establiments adherits a la campanya Menjar i Beure a Manresa celebren el mes de Sant Jordi organitzant la primera edició de “Llibres creuats”, una proposta d’intercanvi de llibres i contes en català als restaurants i cafeteries. Durant tot el mes d’abril, els clients podran portar els llibres que vulguin intercanviar als establiments participants i, a canvi, se’n podran endur un altre. A més, cada vegada que portin un llibre obtindran un 2×1 en cafè i, si omplen una butlleta, entraran en el sorteig de diferents regals. L’activitat compta amb la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística Montserrat.

Els establiments participants són els restaurants Passeig, Maïami i Cibus i els bars i cafeteries Òscar, Casa Pío, Frankfurt Les Bases i Breicafè (cafeteria de la FUB). Tots ells disposaran d’un racó dedicat als llibres creuats, en què els clients podran deixar-hi els seus llibres i agafar-ne d’altres. Aquesta activitat durarà tot el mes d’abril però no es descarta que tingui continuïtat en funció de la seva acollida.

Bookcrossing a Manresa
“Llibres creuats” vol portar a Manresa el bookcrossing, una pràctica iniciada als Estats Units l’any 2001 que consisteix en deixar llibres en espais públics per tal que els recullin altres lectors, que després faran el mateix. La idea és alliberar llibres per a què siguin trobats per altres persones.