3 de febrer de 2016

La campanya Menjar i Beure a Manresa, que impulsa Diesa Restauració, organitza el primer concurs de fotos de Carnestoltes. D’aquesta manera, es convida a tothom qui ho vulgui a compartir les seves fotos del Carnestoltes publicant-les directament a la pàgina Facebook.com/mibmanresa o bé enviant-les per correu electrònic a comunicacio@menjaribeure.net. Les fotos poden enviar-se des d’ara i fins el 14 de febrer.

La imatge guanyadora del concurs s’escollirà per votació popular. Amb totes les imatges rebudes, el dia 15 de febrer es publicarà un àlbum a la mateixa pàgina de Facebook i la foto que tingui més “m’agrada” serà la guanyadora. El termini per votar s’allargarà fins el dia 22 de febrer. L’autor de la foto guanyadora podrà gaudir d’un àpat familiar per a dos adults i un o dos nens a un dels establiments de Menjar i Beure a Manresa.

Aquest proper cap de setmana i coincidint amb les celebracions de Carnestoltes a la ciutat de Manresa, tots els establiments de Menjar i Beure oferiran propostes especials adreçades al públic familiar.