17 de març de 2020

Ens agradaria molt poder-vos alegrar una mica aquests dies tan difícils. Per això compartim amb vosaltres la recepta de la truita de bacallà, un plat senzill i boníssim que podeu intentar cuinar a casa. Per fer-lo, necessitareu:

  • 5 cebes tendres pelades i netes
  • 100 gr d’oli de guindilles (oli amb 4 guindilles, refregir i deixar infusionar un dia per l’altre)
  • 350 gr de bacallà desalat i esqueixat
  • 8 ous
  • sal

Tallar la ceba a juliana i sofregir-la amb l’oli de les guindilles durant uns 50 minuts fins que quedi rosseta. Penseu que la part més important de la recepta és aconseguir que la ceba sigui ben dauradeta. Afegiu-hi el bacallà ben escorregut i deixeu-lo cuinar uns 5 minuts amb la ceba. Bateu els ous, i barregeu-hi el bacallà. Si cal, rectifiqueu de sal. Amb tot això, cuineu la truita. Si voleu, us proposem acompanyar-la amb pebrot verd fregit com a guarnició.

Bon profit!