2 de març de 2020

L’esmorzar és l’àpat més important del dia, ens aporta l’energia necessària per aguantar l’atrafegat ritme de vida que portem, i si esmorzem adequadament ens sacia la gana fins a l’hora de dinar (o fins i tot més) i evita que piquem entre hores. La nostra vida sedentària o les presses ens porten a sortir de casa sense haver menjat res des de la nit abans o havent pres només un cafè, sense pensar en les necessitats del nostre estómac i en l’important que és mantenir una bona alimentació i començar el dia amb energia i bon humor. Després de menjar aliments que ens agraden ens sentim millor i això es nota, tenim més bon humor i més força per afrontar les tasques quotidianes. Si aconseguim dedicar 10 minuts a fer un esmorzar variat i equilibrat el nostre cos ho agraïrà durant el dia.

Algunes de les conseqüències de no esmorzar poden ser estar de mal humor, més cansats del normal o més mandrosos. Moltes persones diuen “no considerar-se persones” fins que no s’han pres un cafè… Però els britànics porten anys i anys esmorzant te enlloc de cafè degut a que el te té propietats que ens activen, ens mantenen desperts i ens aporta molts altres beneficis a la nostra salut. A continuació et recomanem els millors tes per a…

  • Despertar-te: El te negre conté teïna que ajuda a despertar-nos i a mantenir-nos actius. Prova de prendre un te negre Earl Grey a l’hora d’esmorzar
  • Provar coses noves: Vols provar alguna cosa nova i el te en la seva forma convencional no et convenç? Demana’t un te de fruites del bosc, un Masala Chai o un Rooibos
  • Fer un esmorzar tradicional: T’encanta l’esmorzar a l’estil britànic? Doncs acompanya els teus ous amb bacon amb un te English Breakfast
  • Sortir de la rutina: Si el que vols és variar, esmorza cada dia un te diferent. Hi ha un munt d’opcions per no avorrir-te mai!

A la cafeteria del restaurant Circus de Manresa trobaràs els tes de la Tetera Azul. Fets amb ingredients naturals i ecològics, són el teu millor aliat per començar bé el dia!