17 de febrer de 2020

Aquesta setmana arriba el Dijous Llarder i amb ell els seus productes típics: la botifarra d’ou i la coca de llardons. Per això, avui volem compartir la recepta de la coca de llardons que trobareu aquests dies en alguns dels establiments de Menjar i Beure a Manresa. Preneu nota!

Per a fer una coca d’aproximadament 12 racions necessitareu…

  • 500 grams de pasta de full
  • un ou petit
  • 100 grams de llardons
  • 100 grams de sucre
  • 5 grams de canyella
  • 50 grams de pinyons

Estireu la placa de pasta de full i talleu-la per la meitat de llarg, amb forma rectangular. Poseu-hi la barreja de llardons triturats amb el sucre i la canyella. Torneu a estirar la massa i talleu-la per la meitat. Poseu-hi de nou el farcit anterior i estireu per aconseguir un rectangle. Per acabar, pinteu-la amb ou batut i empolvoreu-la amb els pinyons i el sucre. Coeu-la al forn a 180 graus durant 8 minuts.

Ja ho veieu que és molt fàcil. Però si tot i així us fa mandra fer-la, la podreu degustar al restaurant Miami acompanyada d’un cafè o bé d’una bola de gelat per acabar el dinar amb unes postres ben típiques. Feliç Dijous Llarder!