13 de febrer de 2019

Un sopar romàntic amb la parella, l’aniversari d’un amic, una trobada de diumenge amb la família… La vida és plena d’ocasions per celebrar! I què millor que fer-ho al voltant d’una taula, en un ambient càlid i relaxat i uns plats que convidin a gaudir del moment…

El restaurant Cibus és el lloc per a les vostres celebracions. El seu lema, “Celebris el que celebris”. Tant li fa si és una gran ocasió o no, al Cibus sempre hi trobareu la millor gastronomia, amb menús de grup adaptats a tots els gustos i necessitats. Cada cap de setmana ofereixen un menú de 15 € els dissabtes i 18 € els diumenges, però si voleu una proposta a mida, demaneu informació sense compromís sobre els menús especials de 25 € o a mida.

I entre setmana? Doncs podeu anar-hi a gaudir de la seva deliciosa cuina de mercat feta amb productes de temporada. Al menú diari de 10,50 € hi trobareu amanides de temporada, cremes de verdures, carns i peixos del dia… Plats deliciosos capaços d’alegrar el migdia! Entre hores, ofereix servei de cafeteria, ideal per fer-hi un break si sou per la zona universitària, prendre el vermut a la terrassa, fer una copeta de vi en sortir de la feina, o quedar amb els amics per veure el futbol.

I per últim, un consell: al web www.menjaribeure.net trobareu una promoció molt interessant del restaurant Cibus. És el 5+1: si hi aneu a celebrar un aniversari i sou més de 6 persones, la persona que fa anys no paga. Aprofiteu-ho!