16 de novembre de 2018

I vosaltres, encara no teniu clar on fareu el sopar d’empresa?

Any rere any empreses, entitats i companys de gimnàs, de classes d’anglès o d’equip de futbol celebren aquestes tradicionals trobades nadalenques amb un objectiu comú: seure a taula, xerrar i compartir bons moments abans de les festes de Nadal.

Des de Menjar i Beure Manresa us recomanem tres espais ben diferents a Manresa per celebrar-hi el vostre sopar.

Si el que busqueu és una cuina moderna dins d’un ambient càlid, us recomanem el restaurant Cibus, a la zona universitària de la ciutat i amb fàcil accés amb cotxe des de qualsevol punt. Els menús especials que han preparat per aquestes fetes us donen l’oportunitat de tastar la seva cuina de mercat i de temporada. Teniu dues opcions, de 22 i de 25 euros, que inclouen un pica-pica per compartir, un segon a escollir, postres a escollir, begudes i cafès. A més, tindreu un preu especial per la primera copa. Si voleu més intimitat, demaneu pel seu espai reservat per a colles.

El Miami és sempre una aposta segura. Segurament és un dels establiments més cèntrics i emblemàtics de Manresa, situat en un edifici històric i amb un menjador amb vistes espectaculars. Si fa temps que no hi aneu, hi trobareu una proposta gastronòmica renovada  que segur que us sorprendrà. Per als menús nadalencs per a empreses i grups tenen 3 propostes, a partir de 25,90 €: el menú dels Pastorets, el del Tió o el menú del Pessebre. A més, aquest any us ofereixen un servei per complementar el menú amb un lot o panera de nadal. Per a més informació podeu contactar amb el mateix establiment.

I si parlem d’un àpat de cuina moderna ben elaborada al bell mig del Passeig, el Circus és el vostre lloc. Aquest restaurant us proposa un viatge creatiu per les seves tapes amb un pica-pica que podreu compartir i després escollir un segon i unes postres. Les dues opcions de menús de grup tenen uns preus de 28 i 30 euros i només 5 euros més si hi voleu afegir la primera copa.

No cal que us diguem que els restaurants, i sobretot els que estan al centre, s’omplen de seguida per aquestes dates. Així que si us voleu assegurar dia i lloc, mireu-ho i reserveu amb temps. En tots els tres que us recomanem us atendran sense compromís i, si ho voleu, us faran una proposta adaptada a les vostres necessitats.