25 de gener de 2018

Aquest hivern encara no has anat a esquiar? Doncs et recomanem una escapada a l’estació de La Molina, a la Cerdanya, a només una hora de Manresa. Hi trobaràs un entorn fantàstic per practicar els esports de neu i ara, amb la promoció d’hivern de Menjar i Beure a Manresa, pots anar-hi amb el forfait pagat! Ja no tens excusa!

Només cal que demanis un entrepà calent més una coca-cola a qualsevol dels establiments participants i aconsegueixis el teu rasca i guanya. Podràs aconseguir fantàstics premis, entre els quals forfaits gratuïts a La Molina, 2×1 en forfaits i pals de selfie. El bescanvi del forfait gratuït és vàlid durant tota la temporada i pel que fa a el cupó 2×1, podràs utilitzar-lo entre el 8 de gener i el 2 de febrer o entre el 26 de febrer i fins a la finalització de la temporada 2018 a qualsevol taquilla de l’estació.

Trobaràs aquesta promoció als establiments Sant Isidre, Frankfurt Les Bases, Xaloc, Oscar, Atenes, Plaça i Piper. Bona esquiada!