16 d'agost de 2017

Aquest proper cap de setmana arrenca la Festa Major de Manresa. Un estiu més, aquests dies es converteixen en l’excusa per retrobar amics i coneguts després de les vacances. Des d’aquí, us recomanem els 5 actes que no us podeu perdre:

  1. El Correaigua: aquesta divertida cercavila aquàtica donarà el tret de sortida a la Festa Major aquest dissabte 19 d’agost. Aneu-hi preparats amb banyador, roba vella, ulleres d’aigua i moltes ganes de passar-ho bé!
  2. Les visites a la Manresa desconeguda: són una oportunitat excel·lent per descobrir alguns racons amagats de la ciutat. Aquest any, tindreu l’oportunitat de visitar la Casa Consistorial de Manresa, el carrer Sobrerroca i l’Oller del Mas.
  3. El castell de focs: batejat aquest any com el Piromusical del Cor de Catalunya, és tot un espectacle de llum i color i una excusa perfecta per passar la tarda en família al Parc de l’Agulla. Hi haurà inflables, jocs, contes… No us ho podeu perdre!
  4. El concert-vermut: un dels actes clàssics del dilluns de Festa Major al Passeig. Com sempre, a l’alçada del Casino i aquest any amb l’actuació de la Punt Cat Cobla.
  5. El Correfoc: un final de luxe per a la festa. Tant si us agrada ficar-vos-hi a dins com si us ho mireu des de lluny, és sens dubte un dels imprescindibles de la Festa Major.

A més, us recordem que al Passeig hi haurà balls de Festa Major cada nit de divendres a diumenge a les 10 del vespre i el dilluns a 2/4 de 10. I com a novetat d’aquest any, i per posar-hi el toc gastronòmic, l’Atenes oferirà una graellada de Festa Major el dijous 24. Per conèixer tots els actes, podeu consultar el web http://lafestamajor.cat.