28 de juny de 2017

Avui us proposem passejar-vos per l’espai més emblemàtic dels estius a Manresa sense moure-us de davant de la pantalla. Què us sembla si fem un recorregut pel Passeig, de terrassa en terrassa, descobrint l’oferta gastronòmica d’alguns dels seus locals? Ens hi acompanyeu?

Al primer tram trobem el Quiosc del Mig, un dels establiments històrics del Passeig, que compta amb una renovada oferta ideal per a l’època d’estiu. Hi podreu prendre deliciosos smoothies i els famosos sucs verds que causen furor entre les celebrities i que aporten grans dosis de vitamines, fibra i minerals per refrescar-nos al mateix temps que cuidem la nostra salut. Seure a la terrassa i veure passar les hores és tot un plaer, però si anem curts de temps també podem fer servir el seu servei de take away i endur-nos la beguda per prendre-la tot passejant. Heu de saber també que si hi voleu menjar al Quiosc del Mig podreu gaudir de l’oferta gastronòmica de la cafeteria Xaloc, amb qui pràcticament comparteixen terrassa. Així doncs, també hi podeu prendre esmorzars, aperitius, tapes, plats combinats…

Seguint amunt trobem un altre dels històrics, el Canaletes, punt de trobada les tardes d’estiu per a fer-hi un granissat, o els migdies del cap de setmana per al tradicional vermut. Hi ha propostes per a tota la família perquè tots pugueu gaudir d’aquests petits plaers d’estiu.

Sabeu quina és la terrassa més fresca del Passeig? Si us atureu una estona al Piper, ho descobrireu. Hi trobareu una nova carta de plats combinats per a un dinar lleuger, tapes per a l’hora de sopar… i molts regals i sorpreses.

Més amunt arribem al Plaça, ideal per seure-hi una estona mentre els nens juguen al parc. Aquest any, amb noves propostes com les BBQ de divendres al vespre, sopars on cada setmana trobareu un tipus diferent de carn feta a la barbacoa, i també amb opció de mini BBQ per als més xics.

Acabem el recorregut pel Passeig a l’Atenes, un restaurant on els protagonistes són el peix i el marisc. Els dijous al vespre, gaudiu dels seus sopars gastronòmics a la terrassa, amb propostes com la sardinada, la pernilada o la closcada. També hi trobareu un menú diari molt recomanable, tapes i una àmplia oferta de menjar per emportar.

La nostra recomanació és que canvieu aquest passeig virtual per un de real i gaudiu de tota l’oferta gastronòmica del Passeig. Som-hi?