31 de maig de 2017

Arriba el bon temps i amb ell les ganes de sortir al carrer, allargar les tardes… I què millor que acompanyar-ho amb unes bones tapes! De l’1 a l’11 de juny, torna De Tapes per Manresa, una ruta que us portarà per 22 restaurants de la ciutat que us oferiran una tapa i un quinto d’Estrella Damm per tan sols 2,50 €. Els restaurants de Menjar i Beure a Manresa també hi participen i aquestes són les tapes que us oferiran:

  • Cibus: ravioli de bacallà farcit de mató i fruits secs
  • Piper: musclo en escabetx acompanyat amb picada i vinagreta picant
  • Òscar: xip amb croqueta de carn d’olla amb melmelada d’albercoc
  • Xaloc: amanida de tomàquet i anxova amb vinagreta d’all negre sobre base de xip picant
  • Casa Pío: Tosta de salmó fumat amb formatge
  • Atenes: mini bacallà amb samfaina amb mussolina
  • Bufalvent: piruleta de sobreassada, formatge i mel
  • Maïami: albergínia farcida amb melmelada de tomàquet i sèsam

I com cada any, podreu votar per la tapa que més us agradi. Què us sembla? Nosaltres ho trobem del tot irresistible i no podem esperar a tastar totes aquestes propostes… Així que de l’1 a l’11 de juny, ens n’anem De Tapes per Manresa! Us hi esperem!